Ali ste v prcesu nakupa, združitve, prevzema podjetja, ste potencialni investitor ali morda želite le vedeti kakšno je pravno stanje vaših neopredmetenih

Ste v procesu nakupa, združitve, prevzema podjetja, ste potencialni investitor ali morda želite le vedeti, kakšno je pravno stanje vaših neopredmetenih sredstev in kakšna je posledična vrednost le-teh v procesih nakupov, prodaje, zastave in podobno? Pomagamo vam pri pregledu vseh pravnih dokumentov, pravic intelektualne lastnine, ocenimo stanje, potencialne pasti in nevarnosti ter podamo predloge za izboljšanje.

Kaj je poglobljen pravni pregled?

Postopek zbiranja, razumevanja in ocenjevanja vseh pravnih tveganj, povezanih s postopki združitev, nakupov, prodaje in prevzemov podjetij. Skrbno pregledamo vse dokumente, ki se nanašajo na ciljno podjetje, včasih pa tudi intervjuvamo ljudi, povezane z njim, da preučimo še operativna tveganja v odnosu s pravnimi. Namen pregleda  je razumeti, ugotoviti in oceniti, ali bodo zaradi nakupa/prodaje/prevzema v prihodnosti pravne težave, ki bi utegnile znižati vrednost ter povzročiti škodo.

    Zaščitite
    svoj posel

    *obvezno izpolnite

    Strokovnjaki za zaščito inovacij in transformacijo posla preko inovacij.

    STOPITE V STIK Z NAMI